Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az ezüst medál motívuma az AFC új klipjében

2012.12.23

 

Megjelent az Anti Fitness Club legfrissebb videoklipje, melynek különleges története a zenekar jelképes motívuma körül, az ezüst szitakötő körül forog. A klip első látásra kicsit zavarosnak tűnhet, de annyira kiemelkedő lett, hogy nem elég egyetlenegyszer megnéznünk.

A jubileumi nagykoncert előtt, nagy meglepetésként szolgált, hogy a fiúk december 21-én klippremiert tartottak, a Kötéltánc című track-ből, melyet a Music Chanel-en lehetett először látni. A szentimentális szöveghez, természetesen egy szerelmes videó dukált. 

 
A főszereplő lány, a bolygónkon ragadt „idegen” egy földi férfinél talál menedékre, ám történetük nem végződhet happy enddel. Egy kis utcában bujkál, amikor szerelme rátalál. Hazaviszi, megmosdatja és itt jön a lényeg, az ezüst szitakötő. Amíg a lány viseli, addig biztonságban van, amikor viszont kirántják a nyakából, újra minden összetörik. Mindeközben pedig a klip másik szálon futó részében a zenekar budapesti UFO Hangárban zenélnek. 
 
Az érdekes képi világért Manga István felelt, a vágó a zenekar dobosa, Feka volt, a rendezés pedig Jimy Jameson nevéhez fűződik, aki Molnár Tamással, az AFC énekesével írta a kisfilm forgatókönyvét. 
 
Egyre csak gyarapodik az AFC rajongói gárdája, ami a májusban megjelent Metamorphosis című nagylemezüknek is köszönhető. A dalszövegeik egyre inkább nőnek fel, így nem meglepő, hogy a rajongói körül is egyre jobban tágul, amit az előző kisfilmjük, a Mennyország töretlen sikere is bizonyít. 
 

Legközelebb december 29-én láthatjátok őket a Barba Negra Music Club-ban, ahol egy születésnapi nagykoncert keretein belül lépnek majd színpadra.

mymusic

 
 

 

Profilkép
Statisztika

Online: 1
Összes: 81836
Hónap: 1192
Nap: 11