Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Interjúk

2010.08.09


Fekete Balázs hiába az Anti Fitness Club dobosa, ha teheti Dobogókőre szervez magának fitnesz- és wellneszprogramokat, ezzel pillanatnyi ellentmondásba keveredve az együttese nevével.

"Bíztunk benne nagyon, főleg, hogy két kategóriában voltunk jelölve. Nagyobb volt így az esély arra, hogy nyerünk, de meglepődtünk kicsit. A Tomi, az énekesünk konkrétan leblokkolt, nem tudott megszólalni" -mondta Fekete Balázs az Anti Fitness Club dobosa a Velvetnek miután megnyerték az év felfedezettjeinek járó Fonogram-díjat. Az énekes leblokkolását mi is láthattuk a nézőtérről, ahogy azt is, hogy Fekete szerette volna átvenni a szót, csak a zavarban lévő zenésztársa nem adta át neki a mikrofont.

Úgyhogy most csak nálunk megtudhatja, mit mondott volna Balázs, ha megkaparintja a mikrofont:

"Azt mondtam volna, hogy köszönjük szépen azoknak az embereknek, akik kitartanak mellettünk, meg akik hiteles dolognak tartják ezt a zenekart, és hisznek bennünk, meg azoknak is, akik nem. Ezt mondtam volna el, meg azt, hogy óriási megtiszteltetés hazavinni egy szakmai zsűri által odaítélt díjat. Ennyit akartam mondani, csak a srác kicsit leblokkolt, markolta nagyon a mikrofont".

Antifitness Wellness

Közben megtudtuk, hogy Tóth Gabi és Fekete Balázs a Fonogram előtti napon voltak kilenc hónapja egy pár, annak ellenére, hogy a szakításukról is lehetett már olvasni. "Úgy terveztük, hogy elmegyünk együtt gyúrni, meg kicsit fitneszelni meg wellnesszezni. Jó, én csak a jacuzziban feküdtem volna, de aztán nem lett belőle semmi, mert nagyon elfáradtunk, mert tegnap én itt voltam kamarapróbán. Úgyhogy otthon punnyadtunk, de majd bepótoljuk" -mesélte Fekete Balázs arról, hogy mit terveztek a hónapfordulóra, aminek a megünneplése elmaradt a Fonogram próbái miatt. De ettől függetlenül nem mehettünk el szó nélkül amellett az ellentmondás mellett, hogy a jacuzziban áztatja magát egy fitnesz- és egy wellneszprogram között az Anti Fitness Club dobosa, aki nevetéssel érzékeltette, hogy feltűnt neki a paradoxon.

Ha nem a testüket áztatják, akkor a fiatalok elmennek kirándulni. Szeretnek Dobogókőre járni, mert állítólag ott van a Föld szívcsakrája, és ebben Gabi hisz. Pláne, hogy mostanában kicsit bedarálta az ezoterika. Mennek majd Mexikóba is, mert ott a szexcsakra van. Az énekesnő szerint hiába mondják, hogy több szívcsakra is van, igazából egy igazi van, és az is Magyarországon.

Igényes színpadkép

Miután a legfontosabb dolgokon túl voltunk, Fekete Balázzsal az Anti Fitness Club a díjátadón adott műsoráról beszéltünk, ami legnagyobb meglepetésünkre az egyik legszínvonalasabb volt. A nagy nemzetközi díjátadók szokását kicsit Magyarországon megidézve kitalálták, hogy vámpíroknak öltöznek, az énekest koporsóban hozzák-viszik, gondosan beállított világítást kaptak, szóval az egészet rendesen kitalálták.

"Azt tudni kell rólunk, hogy mindent mi találunk ki, az egész stylet, a zenekarnak a külsejét, akármilyen show-ra készülünk, mindent mi találunk ki. És igazatok van ebben, hogy ritka, hogy díjátadókon vagy koncerteken komoly színpadképet állítanak össze. Vagy készülnek bármiféle hasonló dolgokkal. Külföldön meg ez megy. Én is megjegyeztem, hogy a Katy Perry az MTV-díjátadón esett-kelt, aztán meg az egész világ erről beszélt. Tökre örültem, hogy rajtunk kívül senki más nem csinálta ezt meg, hogy show-val készült. Tudnám mondani minden előadónak, hogy a későbbiekben nem árt, hogy a zenén kívül van egy kis látvány is, mert azt jegyzik meg az emberek. Ezt a vámpíros dolgot is mi találtuk ki"- mondta jó tanácsként Fekete Balázs.

Tóth Gabi szerint az emberek félnek többet mutatni, olyat, amiről az emberek beszélnek, félnek a negatív kritikától. "Szerintünk - hogy ezzel a csodálatosan szép kifejezéssel éljünk - a ruppótlanság van inkább emögött, no meg persze az ötlettelenség. Persze van benne ilyen is, de meddig tart egy jó ruhát beszerezni? Turkálóból is be lehet, bárhonnan"- mondta erre a friss díjazott.

Közben szolidan meggyulladt Tóth Gabiék hamuzónak használt mécsestartója. Az énekesnő rutinos mozdulattal löttyintett pont annyit a söréből a tartóba, hogy az még ne folyjon ki, de eloltsa a hangulatfokozó kis lángnyelveket.

"Ez az egész ötlet, ez nem tart semeddig. Jött az ötlet, akkor találjuk ki, hogy ki, milyen ruhában legyen, hogy legyen. Elmentünk egy ruhapróbára, egy stylisthoz, és mondtuk, hogy mi ezt szeretnénk, és körülbelül öt perc alatt megvolt az egész. Koporsót sem volt nehéz szerválni, és nem volt nagy költség. Nem hiszem, hogy a pénz bárkit gátolhatna abban, hogy ilyen hasonló dolgokat csináljon. Nem értem, hogy miért nem foglalkoznak az emberek ilyenekkel"- folytatta Fekaaa.

Profin a színpadon

Az Anti Fitness Club erős produkcióját az sem tudta lerombolni, hogy az énekes gitárerősítőjét a technikusok elfelejtették bekapcsolni, ami miatt két versszak között az énekes kénytelen volt egy jó sprintelni, hogy beállíthassa az erősítőjét. Persze ez nem volt annyira feltűnő, igazából még azt is elhittük volna, ha Fekete Balázs azt mondja, amikor erre rákérdeztünk, hogy direkt volt a futás. "Pont az a rész volt, amikor rohant vissza bekapcsolni a gitárját, amikor alapból is visszarohant volna. Ott nem volt se ének semmi, csak egy nagyon nagy zúzda volt, de előtte nem szólt a gitárja. Így legalább kijött, hogy élőben játszottunk" mesélte a dobos.

Az ehhez hasonló bakiktól tartva a Super Bowl rendezői például arra kérték Kate Hudsont, hogy playbackről  énekelje az amerikai himnuszt. Hiszen így minimalizálni lehet az olyan hibákat, amik elronthatnak egy élő műsort. Fekete Balázs nem feltétlenül ért ezzel egyet: "Nem tudom, hogy ott hogy működik, de itt tegnap is meg ma is próba volt. A playback egyébként sokkal nehezebb, mint az élő. Tegnap volt egy kamerapróba, ma meg egy főpróba. Minden be volt állítva előre, szóval nem volt ilyen probléma. Meg szívesebben játszik az ember élőben."

 A zenekar sikereiről is próbáltunk beszélgetni, de itt Fekete Balázs részéről a tudatlanság falába, míg Tóth Gabi felől a misztikumba ütköztünk.

"Fogalmam sincs, hogy mennyi lemezt adtunk el. Azt tudom, hogy a hatodik helyen nyitottunk a MAHASZ listán és tizennyolc hétig volt fent a lemezünk folyamatosan. Ennyit tudok, de azt, hogy hányat adtunk el azt pontosan nem" pontatlankodott Fekaaa.

Tóth Gabi pontosan tudja, hogy mennyit adtak el, de nem akarta elárulni, sejtelmesen annyit mondott, hogy a showbusinessben jelenleg ők adják el a legtöbb lemezt.

  

 


 

 

Fekete Pákó, az Anti Fitness Club --> Miki és Peti, és Josh & Jutta mérte össze erejét üdítőkészítésben.

COOL LIMONÁDÉPARTI SZTÁROKKAL

A Cool délutáni műsorát a nyári hőség elmaradhatatlan kellékének szenteltük, vendégeinket ugyanis egy limonádékészítő versenyre invitáltuk meg.

Itt volt Josh & Jutta

, Fekete Pákó és az Anti Fitness Club képviseletében Peti és Miki is, hogy tudásuk legjavát nyújtva elkészítsék a legkülönlegesebb, legfinomabb és legszebb üdítőket.

Mindannyian nagy limonádé rajongók, Pákó például - szokáshoz híven - nem is találta a megfelelő - vagy éppen szalonképes? - szavakat arra, hogy kifejezze, mit jelent a számára egy-egy forró nyári napon a hűsítő ital.

A limonádé iránti rajongásukat azonban egy apróság árnyékolja be: bár előszeretettel fogyasztják, az elkészítésében egyáltalán nem jártasak.

- Én még sohasem csináltam, de majd most! lelkesedett Pákó!

- Annyira nem lehet nagy kunszt - vélekedett a népszerű ital elkészítéséről AFC Peti, aki azonban nagy hátránnyal szállt küzdelembe, hiszen bevallása szerint ki nem állhatja a citrusféléket.

A Josh és Juta alkotta páros nem sokáig húzta az időt, óriási lendülettel vetették bele magukat a limonádékészítésbe. Josh igazi konyhatündérnek vallja magát, így már az elején biztos volt abban: az elbíráláskor biztosan az élen végeznek.

A csapatok munkához láttak, szépen lassan mindenki üdítője alakot öltött.

Pákó valódi ízkavalkádot hozott létre, a poharában a méztől kezdve az egész, hámozatlan citromon át a tömény málnaszörpig és a késig minden helyet kapott, a végeredmény pedig kínos és fanyar mosolyt csalt a zsűriző Müller Ati arcára:

- Nem olyan rossz az íze, mint ahogy kinéz. Ééérdekes. - magyarázkodott műsorvezetőnk, miközben a Pákó-koktélban lévő összetevők legyűrűsével hadakozott.

- Oda se neki. Nálunk a mennyiség a fontos, nem a minőség! - magyarázkodott az énekes.

Az AFC srácai már szemlátomást több fantáziát vittek a dologba. Ők a különleges Anti Fitness dzsúszt citromkarikákkal és mentalevéllel díszítették,a nedű pedig málna és eper darabokkal támadta a Zimány Linda és Ati ízlelőbimbóit - a burgonyából fabrikált Anti Fitness Club logó már csak esztétikai hab volt a tortán.

Végül Josh és Jutta kreációja is elbírálásra került. A színes, eper illatú de hagyományos limonádé ízt nyújtó üdítő egyértelműen a legszebbnek bizonyult, íz tekintetében pedig vetekedett az Anti Fitness Koktéllal.

A küzdelem szoros volt, végül Linda és Ati eredményt hirdettek: első helyen, holtversenyben, Josh & Jutta és az AFC végzett maximális pontszámmal, míg a megtisztelő második helyezést Pákó kapta.

 


A két tinisztár az ország fiatal előadó egyéniségeit kutatja.

A Cool délutáni műsorában az Anti Fitness Club frontembere, Tomi és Mark az őket ért, nem mindennapi megtiszteltetésről számoltak be. A két ifjú zenészt ugyanis nemrég felkérték, hogy legyenek tagjai egy nagyszabású tehetségkutató versenynek.

A megmérettetésre bárki jelentkezhet, aki úgy érzi, megállná a helyét a magyar popszakmában, saját dallal vagy akár feldolgozással is el lehet indulni. A reménységek több kategóriában mérhetik össze a tudásukat, a verseny tétje pedig óriási: a győztes ugyanis felléphet egy népszerű hazai fesztiválon és arra is jó eséllyel pályázik arra, hogy komoly támogatók figyelnek fel rá.

Mark elmondta, egy kicsit fél is, hiszen nagy felelősség ez a számára:

- Nagyon sok múlik azon, hogyan ítélem meg valaki produkcióját! Remélem, jól fogok dönteni!

Az AFC frontembere is izgul, ám azt már biztosan tudja, melyik lesz számára a legfontosabb szempont az értékelésnél:

- Nem feltétlenül elég az, ha valaki tökéletes énekhanggal van megáldva. Kell hozzá egy kisugárzás, talpraesettség és magabiztosság. Én szinte biztos, hogy az egyediséget és a kiállást fogom elsősorban díjazni!

 


 

 

Hazánk celebjei is a vámpírok bűvöletébe kerültek. Lola, Anti Fitness Tomi és Zimány Linda is a rabjává vált a legújabb világőrületnek, a Twilight vagyis az Alkonyat című filmnek.

Az Anti Fitness Club frontemberét, Tomit is utolérte az Alkonyat őrület. Ő saját bevallása szerint odavan a klasszikus és az új vámpíros történetekért, az új világsikert például már kétszer látta, ami azért is közel áll hozzá, mert tetszik neki a modern, sötét, vámpír stílus:

? Szívesen öltözködnék én is így, bár túlzásokba biztosan nem esnék!
TWILIGHT2_780590608.jpg

 


AFC rombolt!!!!

Az ablak bezárásához kattints a képre

Tomi és Feka széttörtek egy TV-t baseball ütővel!!!
Balázs nagyon adrssszívan nyomta,Tomi kisé félénken... XD
Tomi és Feka a stúdióban vezették le a felgyülemlett feszültséget.

A Cool délutáni műsorában az Anti Fitness Club két ifjú tagját, az énekes Tomit és a dobok mögött helyet foglaló Balázst faggatta Leo és Linda arról, milyen meglepetéssel készülnek a jövő heti szuperkoncerten a rajongók számára.

A békésnek induló beszélgetésen hamar eluralkodott a káosz, hiszen kiderült, a bulira mindketten más-más attrakciót szánnak. A táncoslányok és a mobilvécé ötlete is felmerült, ám Feka nehezményezte, hogy frontemberük önállóan próbál meg dönteni az apróságnak tűnő, de annál fontosabb ügyben. A két srác nem sokáig háborúzott a szavak mezején, hamar egymásnak estek, hogy tettekkel döntsék el a nézeteltérést.

Linda és Leo természetesen nem engedte, hogy nagy balhé bontakozzon ki a két zenész között, inkább mentő ötlettel álltak elő: a fiúknak felajánlották, hogy bármit szétverhetnek a stúdióban, ha attól lenyugszanak a kedélyek.
Ekkor óriási rombolás vette kezdetét, Tomi és Balázs minden erejükkel azon voltak, hogy a kellékekben, és elsősorban egy öreg tévében a legnagyobb kárt tegyék. Miután befejezték a pusztítást, magyarázatot adtak viselkedésükre, amiről kiderült, csupán vicc volt az egész.

- Csak hülyéskedtünk, hiszen mindannyian együtt döntünk mindenben!!

Azt azonban megerősítették, valóban készülnek meglepetéssel, ám az sokkal nagyobb durranás lesz, mint a stúdióban felmerült ötletek bármelyike.

Végül egy örömhírrel is szolgáltak azoknak, akiket esetleg túlságosan megijesztettek a "műbalhéval". Az Anti Fitness Club idén abban a megtiszteltetésben részesült, hogy egyszerre két Fonogram-díjra is jelölték őket, "az év hazai modern pop-rock albuma" és "az év hazai felfedezettje" kategóriában is.

- Már önmagában a jelölés is hatalmas megtiszteltetés a számunkra, és mindkettő egyaránt fontos. Abban pedig mindenki biztos lehet, hogy amennyiben bármelyik hozzánk kerül, megbecsült helye lesz!


A zenekar tagjai bemutatták a számukra legfontosabb kellékeket. 

Az ablak bezárásához kattints a képre

A Cool Live műsorában hazánk egyik legnépszerűbb csapatát, az Anti Fitness Clubot láttuk vendégül. A srácok ezúttal azokat a ruházati és egyéb kiegészítőiket hozták magukkal, melyek fontos szerepet játszanak a mindennapjaikban. Bár korábban már többször elmondták, hogy gyakran változtatják külsejüket, a hajvasaló elengedhetetlen kellék a számukra:

 - Mindig van nálunk! Az egyik legfontosabb mind közül!

 Tomi, Balázs, Miki és Peti emellett rengeteg kozmetikai eszközt birtokolnak. A csapatból többen is festik a körmeiket, de a szemfesték sem hiányozhat a dobozból sőt, Fekának még egy különleges ízű szájfénye is van, amit Tóth Gabitól kapott, és amit nem fél használni sem!

 Ami a ruhákat illeti, mindig változik, hogy éppen a fekete vagy a színpompás darabokat hordják-e előszeretettel, az övcsatok viszont állandóan jelen vannak. Peti például, gyűjti a különleges formájú és funkcióval ellátott darabokat, nézőinknek egy nagyon régi, csillag alakút és egy sörnyitóval ellátott csatot mutatott be, Tomi pedig elektromos, futófényes nadrágpántját hozat magával..

A fiúk végül egy divatos kalapot, egy régi emlékekhez köthető fésűt és egy kék-rózsaszín cipőfűzőt is előhúztak gyűjteményükből


 Mark és Tomi együtt zenélnek

A srácok már régóta barátok, most azonban úgy hozta a sors, hogy a zenei életben is együtt alkotnak, Tomi ugyanis több dalszöveget is írt Mark készülő, új lemezéhez.

- Leginkább nyelvi nehézségeim vannak, ezért is kell írók és dalszövegírók segítsége. A harmadik lemeznél már én is megpróbálkozom vele, addig pedig kitartóan gyakorolni fogok.

A szövegek nagyrészt szerelemről szólnak, így kitűnően passzolnak Mark stílusához, ám ezúttal érettebb, komolyabb hangulattal találkozhatunk, amit Tomi azzal magyarázott, hogy az elmúlt idő során kollégája idősebb, tapasztaltabb, férfiasabb lett, amit a daloknak is követniük kell.

- Régóta ismerjük egymást és ez megkönnyítette a munkát. Ettől függetlenül, csak úgy, mint mindig, most is végig ott leszek a munkálatoknál.

Tomi ugyanis igen közkedvelt és keresett dalszövegíró az utóbbi időben, a jelenlegi toplistán legalább öt olyan dal található, ami az ő nevét dícséri. Mark is leszögezte, tökéletesen elégedett barátja munkájával, bevallotta, akad olyan új dal, amely épp a szövegnek köszönhetően lett igazán ütős.


 

ÁLOM.NET<-->Labancz Lilla a szerep miatt ismerkedett meg az együttessel. 
Az ablak bezárásához kattints a képre
A Cool Live műsorában Horváth Éva és Leo az Álom.net című film főszereplőjét, Labancz Lillát és a képsorokon szintén feltűnő zenekar, az Anti Fitness Club frontemberét, Tomit faggatták a hamarosan mozikba kerülő alkotásról és szerepükről.
Tomi elmondta, szívesen vállalták a felkérést, hiszen saját magukat és együttesüket alakíthatták a filmben, valamint ezáltal színészi képességeiket is megmutathatták. A báli zenekart alakító srácok szerencsére könnyen beletanultak a ?szerepbe?, apró nehézségük azonban így is akadt: Magunkat alakítottuk, ez ugyebár nem volt nehéz, az viszont nem könnyítette meg a dolgunkat, hogy a dalt, amit játszottunk, imitálnunk kellett. Ez azt jelenti, hogy mindennek úgy kellett kinéznie, mintha valóban gitároznánk, dobolnánk és énekelnénk, de valójában nem szólt semmi, én is csak tátogtam. ? mesélte az AFC frontembere. A szerep Lillának sem okozott nehézségeket, hiszen elárulta, sok a hasonlóság valódi énje, és a filmben látható Regina között. Akadnak azonban gondjai az alvással. Mióta ugyanis vége a forgatásnak, óriási izgalom lett rajta úrrá, hiszen már alig várja, hogy láthassa a kész alkotást. A színésznő végül elmondta, élvezte a munkálatokat, és szinte minden kollégájával jó barátságot kötött, főleg Cifra Kingával, de az Álom.net-nek más új ismeretségeket is köszönhet. Bevallotta, az Anti Fitness Club munkásságát a film munkálatainak kezdetekor kezdte el tanulmányozni: - Előtte nem ismertem őket, de amikor megtudtam, hogy a srácok is szerepelnek majd a filmben, meghallgattam a dalaikat. Azóta igazi fan vagyok!
amit játszottunk, imitálnunk kellett. Ez azt jelenti, hogy mindennek úgy kellett kinéznie, mintha valóban gitároznánk, dobolnánk és énekelnénk, de vCOOL TV riport az ÁLOM.NET filmszereppel kapcsolatban
AFC

A népszerű zenekar tagjait hamarosan viszont láthatjuk a mozivásznon.

Tomi, Feka, Miki és Peti büszkén

 
 

 

Profilkép
Statisztika

Online: 1
Összes: 87129
Hónap: 1160
Nap: 30