Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tamás évzárása a mosógéppel..

2012.01.03

 

Itt az év vége, Fluor és SP kedvenc idei dalainak listázása után AFC Tomit is megkérdeztük, milyen számokra feszült 2011-ben. Az extrém frontember volt olyan kedves, és idei toplistája mellé egy kedves (vagy ijesztő?) karácsonyi történetet is mellékelt:

tomi.jpg


"Karácsony előtt nem sokkal, fogmosás közben észrevettem, hogy közeledik a mosógép. Nem tulajdonítottam különösebb figyelmet a dolognak, mindaddig, míg az egy óvatlan pillanatban rá nem ugrott a lábamra. Borzasztóan dühös lettem, így azonnal elkezdtem levezetni a feszültséget a szerencsétlen masinán. A mosógép megúszta egy nagyobb horpadással az oldalán, de nekem mindkét lábam megsebesült.

Az egyik azért, mert ráugrott a gép, a másik pedig meg azért, mert balek módjára sikerült többször telibe rúgnom azt az ócska háztartási gépet, ami - be kell lássam - keményebbnek bizonyult. Öröm az ürömben, hogy innentől kezdve egyértelmű volt, mivel lepem meg édesanyámat. Egy kedves barátom segített gondosan kiválasztani a megfelelő típust, amit aztán hazavittünk, majd otthon szépen becsomagoltam. Kissé még bicegve gurítottam a fa "alá" az akkori karácsony legnagyobb méretű csomagját, mely egy vadiúj mosógépet rejtett." - mesélte ToMi; aki mára már tudja, nem kifizetődő hadakozni a háztartási gépekkel! :)

Top 5 dalok 2011-ben:
1. Hurts - Stay
2. Linkin Park – Catalist
3. Swedish House Maffia - Save The World
4. The Fray - How To Save A Life
5. Kings Of Leon - Use Somebody

 

vivatv.hu

 
 

 

Profilkép
Statisztika

Online: 1
Összes: 66210
Hónap: 113
Nap: 1