Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ToMi a Szexi vagy Nem-ben

2010.08.16

 

Dukai Regina, Tóth Szabi és Tomi – ők hárman döntik el, kik az ország legszexibb lányai és pasijai. A Szexi vagy nem negyedik szériájában természetesen nem volt mindig egyszerű dolguk…

„Azt szeretem, ha valaki szerény, és jól is néz ki - a fiúk, és a lányok között egyaránt. A Szexi vagy nem-ben nagyon nehéz dönteni, hiszen van, aki szimpatikus, de nem elég szexi, és ezért ki kell szavaznunk. A feladatomnak ezt a részét nem élveztem túlságosan. Persze van olyan is, aki reklamál, mert szerinte alacsony pontot kapott, még akkor is, ha tízből kilencesre értékeltük.” – magyarázta Regina.

Szabinak és Tominak más szempontjai voltak az ítélkezésnél. „Mi szeretünk a külső alapján ítélni – mondta nevetve Tomi. – Egyébként furcsa, összetett feladat zsűrizni, és bizony akadt olyan lány már eddig is, nem is egy, aki zavarba ejtően szép volt… Szinte minden adásban lesz olyan, akiben „van valami”. A zsűri egyébként nagyon jól működik, jóban vagyunk egymással, és ez megkönnyíti a munkánkat!

A Sugarloaf frontembere, Tóth Szabi szerint a néha fárasztó forgatásokon nagyon jó volt a hangulat, ő pedig néha úgy érezte magát, mint a mesefilmekben az ordas farkas. „Voltak ugyanis hozzám képest szemtelenül fiatal jelentkezők – árulta el a zenész. – A fiúk zsűrizését és pontozását egyébként az első selejtezőtől kezdve Reginára bízzuk, ehhez ő jobban ért. Tomival inkább a lányok szexuális kisugárzását és külsejét ítéljük meg – és persze az sem baj, ha mindez nem üres fejet takar – tette hozzá Szabi.

A Szexi vagy nem negyedik évadját, tele izgalommal és feszültséggel, na meg sok szexi fiúval és lánnyal, augusztus 31-től láthatjátok a VIVA képernyőjén.

 
 

 

Profilkép
Statisztika

Online: 1
Összes: 84622
Hónap: 1011
Nap: 21